Tipy na vaření a pečení, Strana 2

Milujete odšťavněné šťávy? Ale víte, kolik jich smíte vypít?

Ne, že by velké množství šťávy škodilo, až tedy na výjimky, ale v podstatě málokomu dochází, že...

Sólo pro šlehač a robot: Hebká Pavlova, ideální letní dezert

Máte chuť na hebké, bílé, slaďoučké pusinky s krémovým středem a sladkou šlehačkou navrchu? Ano...

Řeřicha - jarní chuť života!

Řeřicha. Za pár dní je krásně narostlá a ta nálož vitamínů! Řeřicha je typicky jarním osením, zeleni...

Domácí tipy na korejskou hostinu

Vnést do svého jídelníčku trošku korejské vůně? Jaké chutě a vůně jsou typické pro tuto kuchyni? Jak...

Domácí tipy na čínskou hostinu

Vnést do svého jídelníčku trošku čínských vůní a chutí nemusí být dávno už jen o koření typu kari, a...

Horkovzdušná fritéza: Jak z ní jídlo chutná a pár dobrých tipů

Výhody horkovzdušné fritézy? Jídlo připravý za krátký čas, bez námany, s menším množstvím špinavého ...

Vafle nemusí být jen se šlehačkou: Pochutnejte si!

Vafle jsou rychlé, oblíbené a nemusí být jen s ovocem, šlehačkou nebo marmeládou? Pojďme si ukázat, ...

Káva jen občas? Jak mít doma po ruce vždy čerstvou kávu?

Jste milovníci kávy, ale rozbalený sáček s mletou kávou rozhodně nespotřebujete? A je to škoda, prot...

Jak mrazit víno (pro kulinářské účely)

Patříte mezi ty, kteří otevřou láhev vína, přidají víno do jídla a se zbytkem nemají problém? Pak to...

Zapomeňte na rybízovou! Čím slepit vánoční cukroví?

Máme pro vás pár mlsných tipů na lepení nejen lineckého cukroví. Pojďme si představit nejen nové chu...

Kolik obsahuje káva kofeinu a jak to poznat?

Každý typ i druh kávy obsahuje jiné množství kofeinu. Obecně platí, že větší obsah kofeinu obsahuje ...

Bez kávovaru: I tak lze udělat zajímavé kávy

Nemáte kávovar? Nevadí, i přesto můžete doma vyrobit zajímavé druhy kávy, z nichž některé budou chuť...

Sušené ovoce při vaření? Mistrovský kousek!

Zatoužíte-li po složitějším vaření, které bude explozí chutí, ale přitom to není nic extra složitého...

Tahák: Základní rozdělení vín

Připravili jsme pro vás tahák pro základní orientaci. Jaké maso, jaké jídlo - a jaké víno k tomu? A ...

Čaje černé i ovocné, vylepšené z domácí spižírny

Jak si nápaditě dochutit obyčejný čaj, aby z něj vznikl podzimní skvost? Koření a ovoce určitě ...

Nealkoholická vína jsou trendy! Víte, jak vznikají?

Jakým způsobem vznikají nealkoholická vína? Těch možností je několik a už dávno neplatí, že nejsou d...

Syté polévky pro podzimní dny

V zásobě vždy mějte vývar. Můžete ho narychlo rozmrazit, ohřát, doplnit jemnou zeleninou, která bude...

Otrava rýží? Jak správně uvařit rýži a jak ji skladovat?

Rýže je na jídelníčku docela často, jak ji správně uvařit? A už jste možná slyšeli o toxických látká...

Dokonalé domácí chipsy: Tenké, slané a horké

Bramborové chipsy. Dokonalost sama!  Ne vždycky jsou ale doma po ruce. Zatoužili jste po domácí...

Bylinková vína: letní úroda nejen do nápojů

Léto nabízí pořádnou náruč bylinek určených k okamžité spotřebě. Usušit a udělat čaj? Na to také kaž...

3 vymazlené meruňkové tipy

Meruňková sezóna je tady a už jste možná vyzkoušeli všechny buchty, knedlíky i lité koláče s drobenk...

Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565