Autodráha Carrera GO!!! Police chase 20080139

Tip
Značka: Carrera
1 499 Kč 1 239 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Špičková autodráha s lopingem, dvěma nakloněnými zatáčami a dvěma policejními Lamborghini Galardo v originál licenci! Autodráha také disponuje dvěma ovladači s Turbo Boost tlačítkem, po jehož zmáčknutí Vaše autíčko dostane nečekané zrychlení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Autodráha určená pro všechny nadšence závodních strojů tentokrát fanoušků strážců zákona. Délka tratě 6,8m, 2x auto Lamborghini Galardo jedno v civilní verzi a druhé v policejní včetně blikajícího majáčku

Společnost Carrera nabízí řadu autodráh pro označením GO a jedním z modelů této řady je také autodráha Carrera GO Police Chase. Jedná se o základní set, který vás zavede do světa autodráh Carrera v měřítku 1:43. V tomto setu můžete závodit s dvojicí velmi dobře zpracovaných modelů Lamborghini. K setu je možné také dokoupit celou řadu příslušenství GO.

Autodráha má rozměry 190 x 110 cm a její celková délka je 6,8 m. Pro větší přilnavost k dráze jsou auta vybavena magnetem a dvojité kontaktní kartáčky zajišťují optimální kontakt s dráhou. Díky novému systému svorek se dráha snadno rozebírá a sestavuje. Auta jsou velmi detailně zpracovaná a vybavena tampónovým potiskem. Provedení drah je přesné a stabilní, včetně výškově nastavitelných podpěr.

K tomuto základnímu setu tratě v měřítku 1:43 a uvedeným modelům také v měřítku 1:43, lze dokoupit i další rozšíření jako například most, křižovatky, skokánek, rallye díly či celé rozšiřující sety.

Obsahem balení jsou: 2x Lamborghini Galardo, 1x zúžení dráhy, 8x looping, 1x napájecí díl, 1x díl s počítadlem kol, 2x ovladač rychlosti, 1x trafo, podpěry, mantinely, náhradní kontaktní kartáčky, náhradní vodící lišty a český návod.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nejlevnější sety autodráh
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 5.1 kg
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 14.1.2021
to co jsem chtěl

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565