Blog - rady a tipy, Strana 2

Nejen kapr! Druhy ryb na štědrovečerní stůl

Nechce se vám do kapra? Žádný problém, rybí řízeček k bramborovému salátku můžete udělat i z&nb...

Brambory a polévka: Dokonalá večeře

Napadlo vás někdy spojit hebké vařené brambory s polévkou? Známe kulajdu a i jiné krémové polév...

Jak mít ráno hezčí den (pár zvyků, které trvají pár vteřin, ale pomáhají)

Mít ráno hezký začátek dne, kdo by to nechtěl. Dokonce je dokázáno, že jaká je naše první půlhodina ...

LED pásky nejen o Vánocích: Opravdu LEDky šetří?

Tyto svítivé pásky jsou čím dál oblíbenější a to nejen proto, že navozují lehce sváteční atmosféru. ...

Proč lymfa stagnuje a jak ji rozhýbat?

Rozhýbat lymfu nemusí být vůbec snadné, ale můžeme to dokázat i jednoduchou domácí lymfodrenáží. Lym...

Vánoční regenerace a znásobený relax (nejen u televize)

Vánoční pohoda, klid a pár dní volna. Proč to nespojit s něčím, co nám výrazně uleví, zrelaxuje...

Aby umělý stromek krásně voněl

Jak si navodit vůni jehličí ve vánoční dny, ačkoliv máte umělý vánoční stromek? Máme pro vás pár tip...

Dýňové latté: Nejjednodušší recept na světě!

Jednoduché dýňové latté vykouzlíte mezi pečením dýně na večeři, vařením dýňové polévky a přípravou k...

Vyrážka po epilaci?

Epilovaná pokožka má sklony k vyrážkám. Jak jim zabránit? Na výběr máte nepřeberné množství pří...

Horkovzdušný kartáč na vlasy: Zázrak ionizace

Vlasy dostávají na podzim a v zimě zabrat a horkovzdušný kartáč může urychlit jejich úpravu a p...

Olejový radiátor: ideální, elegantní topidlo

Na jakém principu funguje olejový radiátor? Patří mezi jedny z nejvhodnějších typů občasného vy...

TOP zelné recepty: Z kysaného i čerstvého!

Podzim volá po zelných receptech! Máme pro vás tři TOP tipy, které se dají udělat jak ze zelí kysané...

Aby barvy zůstaly zářivé, jak se vyhnout zaprání prádla

Pár vyprání a prádlo je zašedlé, barvy mdlé a všechno ztratilo jas. Příčin může být více, jak ale to...

Z prádla se práší, proč?

Některé chyby, které děláme při praní, mohou zvyšovat prašnost prádla. Kde ten věčný prach vzniká? J...

Proč je důležité mít svaly v teple?

Podzim je zrádným obdobím, kdy zhruba v době od září do října poprvé dostanou naše těla pořádno...

Zašlé kouty v koupelně: Víme, jak na ně

Máme pro vás pár tipů, jak se zbavit zašlých koutů v koupelně. Nezdobí. A když se již už pracně...

Topinkovač: pomocník pro dětské svačiny

Jak rychle vyřídit snídani a dětskou svačinu do školy v jednom? Dobrým pomocníkem může být topi...

Robusta nebo arabica: Jemné a silné kávy?

Aneb jak se rychle zorientovat ve chvíli, kdy chcete pořádnou domácí poctivou kávu. Máte rádi silnou...

DVĚ DOBROTY: Recept na domácí kebab

Maso, které lze upravit na vícero způsobů a vložit do housky, tortilly nebo smíchat s rýží či o...

Jak ušetřit při provozu lednice a mrazáku

Lednice a mrazák skýtá několik způsobu, jak ještě více můžeme ušetřit za jejich provoz. Většina tipů...

Jak efektivně naplnit mrazák

Jak správně naplnit mrazák, aby fungoval co nejvíce efektivně. My se ale zamyslíme i nad efektivním ...

Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565