Mixer 3v1 Tefal HB 641138

759 Kč 627 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Ruční mixér TEFAL Optichef - optimální konzistence, optimální výkon. Navíc s nádobou na sekání a s nádobou na šlehání. Pořiďte si kvalitní a značkový mixer za cenu mixeru z marketu. Jen u nás za nejnižší cenu a k okamžitému odeslání.

Detailní informace

Detailní popis produktu

S výkonným ručním tyčovým mixérem Optichef dosáhnete snadno optimální konzistence připravovaných pokrmů. Mixér renomovaného výrobce Tefal s příkonem 800 W je vybaven kovovou mixovací nohou. Součástí výrobku je kromě pohonné jednotky mixovací tyč, sekáček a odměrná nádoba. Praktická sada příslušenství vám usnadní práci při přípravě velkého množství pokrmů. Hravě a bez práce tak s mixérem a sekáčkem připravíte omáčky, krémové polévky, pyré či suroviny pro vaření a pečení. V neposlední řadě zaujme svým designem, který se hodí do každé moderní kuchyně.

Skvělý výkon – rychlá příprava
Při přípravě pokrmů máte na výběr hned z 10 úrovní výkonu. Ten můžete jednoduše přizpůsobit vaším preferencím a struktuře surovin. Pokud budete chtít okamžitě maximální výkon, můžete využít funkci pulzního spínače. Stiskem jednoho jediného tlačítka tak můžete ihned mixér roztočit na nejvyšší možné otáčky.

Skrytá síla
Motor o příkonu 800 W zaručuje výkon, který hravě zvládne přípravu lahodných omáček, krémových polévek nebo chutných pyré.

Padne do ruky
Díky ergonomické rukojeti s měkčeným povrchem a protiskluzovou úpravou vám krásně padne do ruky a práce s ním bude hračka.

Pro komfort při vaření
Praktickou vlastností je ochrana proti vystříknutí. Speciální tvar zvonu a nože usnadní mixování a komfort při práci s přístrojem. Vaše kuchyňská linka tak zůstane stále čistá.

Bohatá výbava
Jednou z hlavních předností tohoto modelu je sada příslušenství, která výrazně rozšiřuje možnosti mixéru. Kromě mixovací tyče zde naleznete také odměrnou nádobu s objemem 800 ml. Výměnou mixovací nohy za sekáček s nádobou o objemu 500 ml získáte pomocníka pro zpracování různých ingrediencí jako například bylinek, ořechů, cibule atd.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nejlevnější mixéry a šlehače
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1.1 kg
Typ mixéru: tyčové
Příkon: 800 W
počet rychlostí: 10
Objem nádoby: 0,8 l
Hmotnost: 0,6 kg
Materiál nádoby: plast
Počet otáček: 25000 min.
Nádoba na mixování: ano
Sekání/krájení: ano
Šlehání: ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565