Vertikální žehlička Cleanmaxx V2-55628

Akce Tip
Značka: CleanMaxx
2 499 Kč
Vertikální parní generátor Cleanmaxx V2 55628
2 499 Kč 2 199 Kč 1 817 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Také Vás nebaví žehlení? Zpříjemněte si alespoň žehlení košil, halenek, blůz či triček s touto revoluční žehličkou od německého výrobce za nejnižší možnou cenu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

V tomto jedinečném přístroji můžete vyžehlit košile, halenky a to nejen během krátké doby, ale můžete i pečlivě vysušit právě vytažené oblečení z pračky a to s menším úsilím než u klasické napařovací žehličky. Jednoduše přetáhnete oděv přes ramínka, kterou jsou pevně spjata se strojem a zajistěte jej svorkami. Potom nastavíte časovač na požadovanou dobu a nafukovací měch se nafoukne a současně přenáší teplo do oděvu. Díky tomuto principu je sušení i velmi drahých košilí a halenek mnohem rychlejší a hlavně šetrnější a výrazně mírnější než v sušičce. Co se týče žehlení, připravte se na dokonalý výsledek. Ani v textilce, když košili vyrábějí, ji nedokáží takto perfetkně vyžehlit. Zapomeňte na únavné hodiny stání u žehlícího prkna. Žehlička na košile a blůzy vás vyvedou z cesty! Stroj je vhodný pro košile, blůzy, T-košile, trička, nebo svetry. Snadná instalace. Pro všechny velikosti šatů.

Již nikdy znovu žehlení košile!

    • Vysušíte a vyžehlíte své oděvy automaticky v jednom kroku
    • Pro Košile, blůzy, trička, halenky, mikiny nebo svetry.
    • Oblečení suché a vyžehlené za pár minut
    • Šetří čas a náklady na komplikované a neoblíbené žehlení
    • Výrazně šetrnější než sušička a žehlička
    • Funkční a prostorově úsporný design
Technické údaje:
  • Rozměry (D x Š x V): 58,5 x 16,2 x 100 cm
  • hmotnost: 4 kg
  • Napájení: 220-240 V, 50 Hz, 1800 W
  • Návod k použití v češtině
  • Výrobce se vydal ekologickou cestou a přestal své výrobky balit do igelitů a polystyrenu. Žehlička je originálně zabalená z výroby v kartonové krabici bez potisku a je vycpána recyklovaným papírem. Zcela jistě se jedná o nové zboží, ač tak na první pohled nemusí působit.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nejlevnější bílé zboží
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 5.1 kg
typ: systémové
Žehlící systémy: ano
parní stanice: ano
Požadované vlastnosti: vertikální napařování
Položka byla vyprodána…
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
KK Avatar autora | 3.8.2021
Zatím jsem nestačil produkt vyzkoušet. Ale kladně hodnotím rychlé a bezproblémové vyřízení mé objednávky, která došla obratem a zcela v pořádku.
5
DP Avatar autora | 31.5.2021
OPRAVDU FUNGUJE. KOŠILE VYŽEHLÍ LÉPE NEŽ JÁ :-))
5
MM Avatar autora | 22.12.2020
Spokojenost. Zatím jsem vyzkoušela variantu 5 minut na suché prádlo a variantu 30 minut na bavlněnou tenkou mikinu vyndanou z pračky. V obou případech látka výsledně byla hladká a bez skladů. Poznámka: objednávala jsem u vás zatím 2x. V 1. případu zásilka byla na poště Karlovy Vary 5 dní než se dala do pohybu. V 2. případu jsem měla dohady s poštou v místě bydliště, aby mi zásilku (8 kg) odvezli domů. Dvakrát mi autem (!) přivezli do schránky výzvu k vyzvednutí na poště.
5
EK Avatar autora | 19.9.2020
Příjemné překvapení, nemusím žehlit trika, košile. Košile doporučuji napřed nakropit. Doporučuji i ostatním, sice nepřišel český návod, ale složení "pomocníka" je velice jednoduché a teplý vzduch dělá dobrou práci.
5
PM Avatar autora | 21.8.2020
Po odzkoušení, hlavně na moje košilové halenky, u kterých při žehlení šílím díky různým záhybům, jedním slovem: BOMBA :-) Nečekala jsem, že to bude až tak dobře fungovat. Prvně odzkoušeno na manželových tričkách, kdy jsem dostala nasazování oblečení "do ruky" a pak už to šlo jedna radost. Je fajn, že se dá regulovat teplota pro různé materiály..Za mě velká spokojenost a jsem ráda, že jsem na tento výrobek natrefila. Zatím beru koupi za skvělou investici a jen doufám, že mi hóóóóóódně dlouho vydrží.. A tomu, kdo to vymyslel - palec nahoru :-)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565